Grupper

Gruppedynamik og processer

Gruppeterapi og relationer mellem mennesker er et speciale i mit fag og min praksis. Jeg tilbyder derfor mono- og tværfaglig  supervision i grupper, undervisning og gruppeterapi i min praksis og temadage om grupper og gruppedynamik.

Personlig udvikling og egenterapi i gruppe giver mulighed for at få undersøgt egne følelser, relationer og mønstre i private, personlige og arbejdsmæssige sammenhænge. Gruppeprocesserne og at åbne sig for andre i fortrolighed og med tavshedspligt giver muligheder for nye perspektiver og forståelse på de temaer, der arbejdes med i gruppen og for den enkelte.

Egenterapi for fagpersoner efterår 2022 – nye grupper på 40 sessioner og 84 sessioner

To modeller  til gruppens rammer:

  • 14 torsdage á 6 sessioner kl. 9-15 ca. en gang/md.
  • 10 onsdage á 4 sessioner kl. 12.30-16. hver 2.-3. uge
  • Onsdags-forløbet starter  21. september 2022 og torsdags-forløbet omkring årsskiftet.
  • Udarbejdelse af caseformulering og forsamtale inden gruppestart
  • Antal deltagere: 5-8
  • Pris for et helt forløb i torsdagsgruppe kr. 31.000
  • Pris for et helt forløb i onsdagsgruppe kr. 16.000

Kommer I som samlet gruppe med specifikke ønsker kan grupperammerne tilpasses efter aftale. 

Jeg har gennem de seneste tre år udbudt og haft mentalseringsbaserede egenterapi-grupper for fagpersoner i Aarhus og Aalborg i et løbende samarbejde med Akademi for Mentalisering ved psykiater Morten Kjølbye og psykolog Henning Jordet.

Jeg er godkendt i Dansk Psykologforening og i Dansk Psykiatrisk Selskab, så deltagelsen tæller til specialistuddannelse til psykiatere og psykologer. Endvidere er jeg certificeret i udførelse af Mentaliseringsbaseret terapi ved det danske Institut for Mentalisering med gruppeuddannelse i 2015 i Institutt for Mentalisering i Oslo ved S. Karterud.

Jeg er også diplomeret Gruppeanalytiker ved Institut for Gruppeanalyse i Aarhus og uddannet her i 2006-2010.

Forårets gruppe i 2022 blev fyldt op og er startet med deltagelse af en psykiater og syv psykologer, så jeg tilbyder nu igen mentaliseringsbaseret gruppeterapi med start i efteråret for psykologer, psykiatere og andre faggrupper i formater, så det lever op til specialiseringskravene fra Dansk Psykologforening og fra Dansk Psykiatrisk Selskab.

Skriv til mig på mail psykolog@lone-adamsen.dk eller ring og læg besked på min telefonsvarer på tlf. 8144 2022 hvis du er interesseret i at høre nærmere.

Gruppen mødes hver gang i Frederiksgade 79, Aarhus C ved Rådhuspladsen og tæt på busser og banegården.

 

 

 

 		

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os